Bases

A continuació trobareu les bases del concurs de Cook and Give with The07gift:


1. Identificació de l’organitzador

Projecte solidari The07gift de la Universitat de Barcelona, Facultat d’Economia i Empresa.

Correu de contacte: the07gift@the07gift.org

2. Dates d’inici i finalització

La difusió de la informació rellevant per a la campanya s’iniciarà l’1 de novembre. L’1 de desembre a les 0:00h es donarà inici al concurs i tancarà el dia 26 de desembre a les 24:00h (es podrà participar durant tot el dia 26, que serà l’últim) Del 27 al 29 de desembre es durà a terme la recopilació de receptes i els jutges escolliran als guanyadors. Finalment, el 29 de desembre de 19:00h a 21:00h es realitzarà un Live on s’anunciaran els guanyadors (la plataforma es farà publica al nostre compte d’Instagram).

Qualsevol canvi s’informarà al compte oficial del projecte @the07gift.

3. Mecànica del concurs

Per a participar en el concurs cal penjar una imatge o vídeo a Instagram, en format post o story. En ambdós ha de constar el hashtag de la campanya #cook&give07 i ha de ser etiquetat el compte de The07gift (@the07gift). En cas de ser un compte privat es pot enviar una captura de pantalla.

Totes les participacions seran anunciades al nostre compte @the07gift en format story, donant els crèdits corresponents al participant.

La imatge ha de ser del resultat final del postre elaborat i s’ha de poder veure clarament el resultat de la recepta. Han de ser receptes casolanes, no s’acceptaran productes comprats o precuinats.

Si vols que la teva recepta aparegui al receptari oficial que confeccionarem una vegada acabada la campanya per tal de recaptar diners per les causa solidàries anunciades al nostre compte d’Instagram, cal que omplis aquesta enquesta. La redacció de ha d’incloure: nom de la recepta, autor, ingredients, passos a seguir i temps de preparació.

El jurat es decidirà en funció dels contactes que aconseguim mobilitzar. Actualment aquests seran: la cuinera professional Mireia Farnós, la emprenedora solidària Gina Xifra i l’influencer culinari Fran Cabello.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres mitjançant els nostres perfils a les xarxes socials o bé enviar-nos un correu a the07gift@the07gift.org.

4. Requisits per participar

Ser una persona física major de 18 anys resident en Espanya.

5. Número de guanyadors i premis oferts

Hi haurà 6 guanyadors, un per cada una de les següents categories:

  1. Recepta més original
  2. Recepta més golafre
  3. Recepta més healthy
  4. Millor recepta vegana
  5. Recepta més inclusiva (que contempli al·lèrgies alimentàries)
  6. Recepta de l’àvia: millor cuina tradicional

Els premis variaran en funció de com esdevinguin les negociacions amb les diferents empreses.

En cas que un participant no pugui o no vulgui acceptar el premi s’escollirà un altre guanyador. Aquesta elecció serà interna i off-line.

El criteri per escollir els guanyadors serà el que el jurat consideri que més s’adapta a la categoria determinada.

6. Mecanismes de notificació del guanyador

Els guanyadors seran anunciats a les nostres xarxes socials durant la jornada del 29 de desembre. Un cop anunciats tindran un termini d’1 mes per posar-se en contacte amb nosaltres per acordar com recollir el premi.

7. Cessió de drets d’imatge i/o propietat intel·lectual

Al participar cedeixes els drets de la imatge i de la recepta al projecte The07gift, així com ens autoritzes a fer ús de les teves dades personals. Aquest ús és exclusiu per a la participació en el concurs.

8. Possibles suspensions o pròrrogues

En cas excepcional el sorteig pot ser prorrogat i els terminis de tancament i d’anunci dels guanyadors modificats.

9. Penalitzacions i desqualificacions

El concurs està limitat a tot el territori espanyol (Península, Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla), altres països estan exclosos.

Es permet més d’una participació per persona, però un sol participant no podrà reunir més d’un premi. En cas que ocorri aquesta situació, seran els jutges qui decidiran només una de les seves receptes com a guanyadora.

Compten també com a penalitzacions les anomenades de forma explícita anteriorment.

10. Clàusula d’exoneració de la responsabilitat

Ens declarem exempts de tota responsabilitat en cas d’incompliment per part dels participants de lo disposat a les bases legals o ús indegut dels premis atorgats als guanyadors.