Com participar?

Vols participar amb Cook&Give i no saps com? A continuació t’expliquem totes les parts de les que consta la campanya per a que tu mateix/a decideixes en quina/es pots fer la teva aportació, o fins i tot en totes! T’assegurem que és ben senzill.


Parts

La campanya és molt completa, i pots col·laborar en les parts que vulguis.

1. Cuina la teva recepta:

Ha de ser un postre casolà (no s’acceptaran productes comprats o precuinats). Pots usar els ingredients que vulguis. Receptes veganes i amb al·lèrgies específiques seran considerades en una categoria especial amb el seu propi premi.

2. Fotografia o grava el teu postre i comparteix-lo al teu perfil d’Instagram:

Pots fer-ho en format story o post, en ambdós casos has d’usar el hashtag #cook&give07 i etiquetar a @the07gift. Els perfils privats han d’enviar una captura de pantalla per privat al nostre compte d’Instagram.

3. Gaudeix del que hagis preparat amb la teva família o amics:

Aprofita l’excusa per a passar una estona amb la gent que t’estimes.

4. Connecta’t al directe:

Allí serà on anunciarem als guanyadors del concurs. A més, us hem preparat alguna sorpresa extra.

5. Compra el receptari:

Fes la teva aportació al projecte comprant el receptari solidari amb les recopilacions de les receptes de tots els participants. Els diners de la teva compra aniran destinats íntegrament al projecte que tu vulguis. Tens per 3 per a escollir, els trobaràs a l’apartat de Projectes i ONGs juntament amb una breu explicació de cadascun.


A continuació et deixem el vídeo-resum de tota aquesta explicació! Al nostre Youtube tens la versió completa.