1er Concert Solidari The07gift

El passat 21 de Febrer del 2020 vam celebrar la primera edició del Concert Solidari The07gift, celebrat a les pistes esportives del Col·legi Major Penyafot-Montserrat.

L’esdeveniment va comptar amb música en directe interpretada per grups d’habilidosos col·legials, servei de càtering amb foodtrucks proporcionat per Mediterrànea (i subvencionada pel mateix col·legi) i un taller de castellers.

Al llarg de l’esdeveniment vam anar intercalant amb l’espectacle musical diferents testimonis de les ONGs on anirien destinats els beneficis. En total la recaptació neta va ser de 1.000€, que es va repartir de la següent manera en els diferents projectes de cooperació que tenim actius: 50% a Forfait Mama (Fundació Montblanc), 30% a Curs de profesors a Malawi (Active Africa) i 20% a Aules Informàtiques (NASCO Feeding Minds). Aquests percentatges no els vam escollir nosaltres, sinó que cada assistent comptava (gràcies a la seva entrada) amb una butlleta que decidia quin projecte volia recolzar.

Aquest són els grups que van tocar al concert. Quatre meravellosos grups sorgits dels diferents col·legis majors de la UB. Ells són els Bernat Pantalles (Col·legi Major Ramon Llull), CUATROYmedio (Col·legi Major Sant Jordi), The Lonely Kapibara i els Penyartic Monkeys (Col·legi Major Ramón Llull).

Vam comptar també amb la participació de la Colla Castellera Universitària del Arreplegats, que van organitzar un taller per a tots els asistents del concert.

La voluntària Aina Palacios, a més de fer el reportatge fotogràfic, va confeccionar també un meravellós video-reportatge del concert, el podeu veure a continuació o directament al nostre canal de Youtube.

Volem agraïr de tot cor a tothom que va confiar en el projecte, que el va recolzar i que va col·laborar. Tant als col·legials com a la resta d’assistents, a tot l’equip de voluntaris, al Col·legi Major Penyafort juntament amb tot els seus treballadors i a l’Anna Arroyo per dedicar-hi el seu Treball de Fi de Grau. ¡Moltíssimes gràcies per fer això possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *