ActiveAfrica, nova ONG a la xarxa del 0,7%

ActiveAfrica i Malawi 

Active Africa ha anat de la mà de la Població de Malawi. Evolucionant amb la seva gent. Van néixer responent a una emergència humanitària i els projectes han evolucionat mà a mà des de 2004.

ActiveAfrica.org

ActiveAfrica es va iniciar com un projecte per cobrir les necessitats més bàsiques de la població de Malawi: alimentació i medicaments. La veritat és que no es plantejaven crear cap ONG al principi, només volien ajudar a aquells qui estaven patint. Finalment, però, el projecte va desembocar en ActiveAfrica.

Actualment, l’ONG aposta per l’educació. Reconstrueixen escoles i tot el que això suposa.

ActiveAfrica i The07gift

ActiveAfrica se suma a l’equip d’ONG col·laboradores de The07gift que creuen que la creació d’una xarxa de donació que vinculi mercat i solidaritat és possible.

L’ONG s’afegeix a la pàgina web de The07gift amb un projecte tan innovador com necessari: “Professors a Malawi“.

No es pot donar una educació de qualitat si no hi ha professors qualificats i motivats. Aquest curs s’orienta a fer un training per professors, que reben atenció i se’ls orienta cap a nous estils i formes d’ensenyament.

A més a més, es promou la igualtat exigint un nombre de places per dones professores.

ActiveAfrica i el curs 

L’any 2016, 36 professors van gaudir del curs durant dues setmanes a Benga, Malawi. El professor que l’imparteix és Martin Uhuru Mbatia. En acabar el curs, els professors estaven enormement agraïts i demanaren que aquesta iniciativa tingués continuïtat, ja que suposava una gran ajuda en l’àmbit motivacional i escolar.

ActiveAfrica i Tu 

L’educació és la base del desenvolupament del país, col·laborar per aportar una educació de qualitat als nens d’avui, pot fer un món millor demà.

I tu, vols donar el teu 0,7%?

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *