The07gift guanya el Premi Social del Congrés UNIV 2016

 

L’Alba Rius, la Maria de Puig i la Cristina Monforte a la presentació del projecte a Roma.

Sota el títol: “Més enllà del 0,7% del PIB: cap a una família global”, el projecte The07gift aconsegueix el primer premi dels Premis Socials del Congrés UNIV 2016, celebrats a Roma la Setmana Santa del 2016, i al que varen assistir tres de les fundadores del projecte.

Congrés universitari internacional

UNIV Congress es un congrés universitari internacional que es duu a terme durant la Setmana Santa, a Roma. Cada any es defineix un tema perquè els joves participants puguin estudiar i profunditzar en un aspecte concret de la societat actual i així aconsegueixin solucions als diferents reptes que se’ls hi presenten.

L’any 2016, el tema del congrés era la família  (vídeo resum de l’UNIV Congress 2016) que, precisament, és el nucli al voltant del qual gira el concepte de The07gift.  Tal com enuncia la pàgina oficial de l’UNIV Congress,amb la intenció de fomentar una participació més activa de la societat civil en la promoció d’un desenvolupament sostenible global, The07gift s’origina al nucli que constitueix tota societat: la família.

Esdevenint un projecte internacional

Tres de les fundadores del projecte, l’Alba Rius, la Maria de Puig i la Cristina Monforte, presentaren el projecte a Roma la Setmana Santa del 2016 davant d’un públic jove i de diverses nacionalitats.

La iniciativa no només va guanyar el premi al millor projecte social, sinó que aconseguí el suport de moltes persones d’arreu del món que creuen en el 0,7% i en les seves possibilitats d’esdevenir una iniciativa global.