The07gift organitza un concert benèfic

El passat 6 de maig es va celebrar a l’auditori del Col·legi Major Bonaigua un concert benèfic al voltant de la plataforma The07gift. Amb una sala pràcticament plena, les actuacions musicals es varen alternar amb una presentació dels objectius, missió i valors de The07gift per donar a conèixer el projecte.

Ambient jove i compromís social 

Malgrat que hi havia públic de diverses edats, predominava un ambient jove que encaixa amb la filosofia del projecte: una iniciativa impulsada per estudiants que volen crear un impacte social real.

Al concert es deixaren sentir des de partitures de Chopin i Debussy fins a èxits de rock català, en una oferta musical variada i entretinguda que no deixà a ningú indiferent. Els músics, tots amb una edat propera als vint anys, demostraren molt de talent malgrat la seva joventut. D’una banda, la pianista Laura Pérez de Tudela commogué a l’auditori amb la interpretació d’obres molt conegudes de la música clàssica. Per altra banda, Els Manels (Alfons Riera, Hèctor Mestres, Marc Crosas i Miquel Nafria) aconseguiren entusiasmar al públic, que cantava, ballava i reia al ritme de les seves versions de Manel, Chuck Berry o Taburete.

Construint una xarxa de donació

Pas a pas,  The07gift es fa més gran. Cada cop més persones amb inquietuds solidàries creuen en el projecte i en els seus objectius i l’èxit del concert del passat 6 de maig ho demostra.

Des de l’equip de The07gift agraïm la col·laboració dels músics, del Col·legi Major Bonaigua i, sobretot, de tot el públic que va fer possible l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *