Social Enterpreneurship Towards SDG

Durant el semestre de tardor d’aquest 2020-2021 hem oferit per primera vegada a la Universitat de Barcelona un curs inspirat i recolzat pel projecte The07gift.

El seu nom és SOCIAL ENTERPRENEURSHIP TOWARDS SDG i ha tingut com a objectiu capacitar als estudiants en disseny, planificació, comunicació i organització d’esdeveniments per a la recaptació solidària de fons.

El curs ha estat coordinat per la Concepció Patxot, catedràtica de la facultat d’Economia i Empresa. Ha comptat amb sessions teòriques a càrrec d’especialistes com la Irene Maestro (UB) i l’Alejandro Luque (Kerygma), així com també amb sessions d’experiències a càrrec de l’Anna Cassany (festival Hype Fest), la Rocío Escatín (projecte d”enfermeria), l’Inés Rey i en Juan Koerts (Do Change), la Laura Pèrez (The07gift) i en Jaume Cassases i la Mònica Pèrez (Càrites),

L’objectiu final d’aquest curs ha sigut la creació d’un esdeveniment de recaptació de fons que pogués ser dut a terme amb èxit durant la nova realitat després de la pandèmia de la Covid-19. Un projecte que estigués en línea amb la nostra filosofia i pogués ser utilitzat a la recaptació de fons per als projectes que recolza The07gift.

Gràcies al treball de les alumnes i el seu esforç i il·lusió, aquest projecte que inicialment tan sols era una idea sobre un paper, ha pogut ser desenvolupat amb èxit per ser finalment dut a terme. A dia d’avui estem encara treballant en els últims detalls abans de fer res públic, però us podem avançar el nom de la campanya:

COOK & GIVE with The07gift

Estigueu atentes i atents a les pròximes notícies sobre aquesta nova iniciativa amb la que estem treballant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *