Antoinette Kankindi, Premi Harambee 2017

The07gift acull una nova iniciativa entre els seus projectes de cooperació: UKE Civic Iniciative. Aquesta cadena de dones que, aprofitant la seva educació superior, proporcionen oportunitats a dones de barris pobres i ambients rurals, està desenvolupada a la Universitat d’Strathmore (Nairobi, Kenya) dins el Integrity Program. L’Antoinette Kankindi, doctora en filosofia política de la facultat de dret de la universitat, és una de les principals impulsores del projecte i col·laboradora de The07gift.

Premi Harambee 2017

L’Antoinette ha estat guardonada aquest any amb el Premi Harambee Espanya a la Promoció i Igualtat de la Dona Africana, que va recollir a Madrid el passat 14 de març.

La professora Kankindi està convençuda de què és impossible millorar la vida a qualsevol lloc d’Àfrica si no es treballa per millorar la situació de la dona i donar a la joventut raons per a tenir esperança. La dona, assegura, és l’autèntic motor d’Àfrica.

The07gift participa activament en finançar del projecte UKE Civic Iniciative. Podeu conèixer més sobre aquesta iniciativa i el procediment per ajudar a les dones participants a l’apartat de projectes de cooperació de la nostra pàgina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *